Höststädning 17 oktober

Kl 10.00 –  Samling vid basketplanen för instruktioner
Kl 13.00 – Återsamling vid Kåtan, berget bakom Mårtensbergsvägen, vid flaggstången. Korvgrillning och lottdragning.

Välkomna till vår gemensamma höststädning i föreningen! Den här dagen städar vi på våra gemensamma ytor och alla är välkomna, stora som små!

En service vi ordnar för våra medlemmar är att vi beställer två containrar där ni, utöver det vi städar tillsammans, även kan slänga ert privata trädgårdsavfall och grovsopor i under städdagen. Det som absolut INTE får slängas in containrarna är el-artiklar, kemikalier, målarfärg eller tryckimpregnerat trä. Det skall lämnas till återvinningscentralen i Jordbro.

Då riktlinjerna kring sammankomster har hävts så tänkte vi servera en enklare förtäring i form av korv med bröd och dricka. Vi måste fortfarande tänka på att hålla avstånd till varandra när vi ses vid återsamlingen så därför har vi valt att inte servera så många alternativ, detta för att minska beröringspunkter. Godispåse till barnen som städat är förstås inte borttaget 🙂

Vi kommer också att ha vår traditionsenliga utlottning där ni kan vinna presentkort på Port73.

Vi vill samtidigt passa på att välkomna alla nya medlemmar i vår förening och speciellt alla barn och bjuda in till en liten rundvisning i vårt område om det finns intresse. Skicka in ett mejl till styrelsen@martensberg.se så kan vi efter städningen bland annat visa vår föreningslokal som finns att låna gratis och berätta mer om bra saker att känna till om ditt nya boende här i Brf Mårtensberg.

Varmt välkomna!                                                                                                                                                 

Resurspersoner för trädgårdsarbete
Vi letar efter en eller flera resurspersoner i föreningen som kan hjälpa till med gräsklippning av våra gemensamma gräsytor (åkgräsklippare finns) samt vara behjälplig vid enstaka behov av trädgårdshjälp. Ersättning utgår. Skicka in din intresseanmälan till styrelsen@martensberg.se så berättar vi mer!


Information till alla barn!

Inom kort kommer det att sättas upp en lekställning vid övre Skolrådsvägen. Håll utkik!