Inbjudan till digital årsstämma 25/11 kl 19.00

Hej boende i Brf Mårtensberg,

Vi har tidigare kallat till årsmöte där vi bad er anmäla er i förväg på grund av det rådande läget och de restriktioner som finns angående sammankomster under coronapandemin. Då, när vi delade ut kallelsen i era brevlådor, var restriktionen för sammankomster 50 personer. Nu har den ändrats till 8 personer vilket gör det svårt att träffas fysiskt. Vi har därför bestämt att vi ska genomföra årsstämman digitalt via Teams.

Ett digitalt möte öppnar upp för att fler kanske har möjlighet och intresse av att delta på årsstämman imorgon, onsdagen den 25 november kl 19.00 – ca 20.30.
Därför vill vi nu igen bjuda in till att anmäla sig till morgondagens stämma.
Är du intresserad av att delta på stämman ber vi dig skicka ett mejl till styrelsen@martensberg.se.
Det går bra att göra detta fram till klockan 17.00 imorgon onsdag. En inbjudan till Teamsmötet skickas med vändande mejl.

Här finner du årsredovisningen som även delats i din postlåda.

Har du inte ett Teamskonto? Du kan ansluta till ett Teams-möte från vilken enhet som helst, oavsett om du har ett Teams-konto eller inte. Om du inte har något konto följer du de här anvisningarna för att ansluta som gäst:
https://support.microsoft.com/sv-se/office/ansluta-till-ett-m%C3%B6te-utan-ett-teams-konto-c6efc38f-4e03-4e79-b28f-e65a4c039508

Vi är ledsna att detta kommer sent, så nära inpå stämman, men då det var så få anmälda så hade vi ända tills igår tänkt att genomföra stämman i Ettan då vi precis klarade oss på 8 personers-gränsen.
Men nu har vi snabbt ställt om och tänker som sagt genomföra den digitalt istället.

Med vänlig hälsning,
Styrelsen
Brf Mårtensberg i Vendelsö
styrelsen@martensberg.se