Vårstädning 26 april

Med anledning av pandemin covid-19 så måste vi anpassa vårstädningen utifrån de förbud mot offentliga tillställningar och allmänna sammankomster som Folkhälsomyndigheten gått ut med. Vi kan därför inte anordna grillning som vi brukar efter städningen i år då vi kommer för nära varandra och hanteringen av livsmedel blir en förhöjd smittorisk.

Själva städdagen kommer fortfarande utföras och vi hoppas att alla som är friska kan komma ut och hjälpa till att städa som vi brukar för att tillsammans hålla vårt område fint. Vi samlas kl. 10.00 vid basketplanen och vi håller avstånd till varandra.

Alla som anmäler sig till styrelsen kl 10.00 och deltar i städningen är med i en utlottning. I år gör vi det på ett annat sätt. Vi delar inte ut lotter utan vi drar en vinnare från listan över anmälda. Klockan 13 drar vi tre vinnare på basketplanen.

Städdagen är till för våra allmänna ytor och allt fix och trix runt eller på sin egen tomt just denna förmiddag undanbedes. Som vanligt kommer det att finns en container på basketplan som ni kan kasta grovsopor i.

VARMT VÄLKOMNA!

Har du frågor är du välkommen att kontakta styrelsen: styrelsen@martensberg.se.